Wednesday, July 22, 2009

Hubby Nk BAlikkk.......YaHuuuoooooooo........

yeh yeh...x sabo nk jumpe....
acctully aku dah lamer x jumper dia(hubby)....coz dia kene keje kat ganu....
masuk nih dah 23hari x besua muka....sgt2 rindu.....
sok terpaksalah aku ponteng kerja...hehehe jahat 2...xder la amik MC jer sudahh(lg la kurengggg)hehehhe..yer la hubby coti JUmaat SAbtu..aku lak sabtu Ahad..biasa la blah2 pantai timur ni kan cuti nyer dah uper gitu..so kene ikut jer la.....
so nk wat suprise tuk hubby pun rasernyer dah x cukup time...prepare jerla aper yg patut...keh keh keh....
mesti hubby tekezut melihat daku yg semakin bulat...jeng jeng jeng.....

MyHotComments.com
HUBBY

Tuesday, July 21, 2009

first time beb...nervous i...huhhuhu

first time aku nk create blog ni..huyoiii menggigil...yer la nk cerita mcm2 hal...nemang la aku create tuk aku...tp puan2 n tuan2 ader gak nk bz body bacer citer aku ni kan...hehehehe kalau ader yg nk bacer...kalo xder xper la...kesahhh ker...yang penting aku dah berjaya create...