Thursday, February 23, 2012

kasih syg dr seorg baba

sian aku sian ank aku.. ari 2 1 week abi lik kpg coz ader urusan yg x dapek dielakkan... so aku ngan ank ni kerinduan la menunggu dia pulang... tp bila dia pulang bukan nyer aku dijadikan perhatian tp kakak amanda yg melebih2 ngan baba dia.... geram gak la seposen..ibu dah x dapat nk manjer2 ngan baba lagi...sumer nyer amanda yg kongker...x per la nak janji kamu happy n gumbira disamping babamu itu....
baba nemng seorng yg penyayang..nk2 ngan ank dia yg sorng 2... rajin sgt layankan si kakak amanda 2... aper yg kakak nk sumer dia bg..hambikk hambikk hambikkk... dont forget jasa babamu n ibu mu biler dah beso nanti k.... lovE U amNDA...MUAXXX....


AMBOIII BERKEPIT SAKAN NGAN BABA DIA 2...PADAHAL NGAH NEGOK TV JER PON...
JELES IBU TAU...


BILA BABA X LAYAN DIA PON CARIK AKAL NK SUH BABA DIA LAYANKAN..
KELAKO SUNGGUH AKU NEGOK GELAGAT DIA...


beronok ronok...

beronok2 nyer la upload gambo kat office ni laju siuuttt... kalo x, punyer la malas aku nk update blog ni kat umh...lembab cam ciputt.. cerita pasal beronok2 ni... xlama lagi amanda kan nk jdik kakak... so aku bg dia kepuasan yg setimpal sebelom dia nk dapat adik ni... belikan macm2 tok amanda.. bg dia beronok2... yg x leh blah 2 nk main x nk dlm kawasan umh nk main luar dr kawasan umh... dah raser diri dia besoo agaknyer... nk main ngan dak2 tmn yg dah 3 4 thn tuh...amanda2 mu ingat ader ker yg nk saing ngan mu...coz mu ni kecik lagi... selagi x bukak paga umh 2 selagi 2 la dia dok membebel nk kuar dari pagar... yg jadik mangsanyer adik2 aku la kena bawak raun basikal amanda 2..coz amanda x pandai nk kayuh sdri... nasibb ko la labu...
k kat bawah ader la serba serbi lagak dan eksyen nyer gambo si kakak ngan basikalnyer yg pinky2 2...
layannnnzzzzzzzzzzz...

amboiiii amboiiii..


si kakak dgn gayanyer..


ecehhhhh..

budak yg jadik mangsa keadaan...haks...