Monday, July 18, 2011

green-green frog..

dah lamer weh x mandi mander...sebelum bulan posa ni...elok la kiter mandi mander...
dikesempatan aku bercoti wekend ari 2..aper lagi luangkan maser bersama en huBBy n anak tercenta berkelah la....
goreng2 nugget,daging buger,hotdog n ball ball sebagai makanan berkelah...
mcm x cayer la ni la kali pertama perkelahan aku yg amat2 sempoi n palinng sekejab,betolak dari umah kul 5ptg sampai saner dah kul 6.15ptg mandi2 kejab kul 7 balik....hahhaha
aper lagi jom view kami nyer pic ala2 green2 frog....


dak tecik ni xleh jumper pasir...abis dia makannyer...

cewahhh da pandai mendayung nampak..

jauh jugak awok berenang yer amanda

ni la green green frog sayer....

happy family

dah senja x reti2 nk balik...

jom balik la cek kakkkkk...

nk pulanggg sudah....tp pelik naper x basah yer...hahhahaha kantoiii...

Friday, July 8, 2011

Nurkhairina AManda One Year

ala ala ala...terharunya sgt2...anak ibu mucukkk sorang ni dah setahun...baru semalam rasanya beranak kan ko amanda...syukur sgt2 amanda diberi kesihatan tubuh badan yg baik.... genap usia amanda setahun, baru amanda pandai melangkah steb by step... n genap usia ini juga amanda ada 2 btg gg bawah... Selamat hari lahir ibu ucapkan pada Amanda.... ibu n baba akan didik amanda sebaik yg mungkin...ibu n baba selalu doakan semoga allah memanjangkan usia kamu...dan allah selamat kan kamu...amin2 ya robbalalamin...
layankan pic2 amanda 1 tahun..

kek suprise amanda 1 tahun...(ibu n baba beli kek comel cam anak ibu jugak)

hamboiii gedikk nampak...hehehhe(ingat nk beli adiah ni...tp cam x rock plak coz mennatang ni time zaman ibu n baba tecik2 dulu...ader adiah tuk awk dik....hehhe moto alaf baru ibu belikan tuk awk tungguuuuuuuu)

hamboiii sonokkk dapat jumper geng...

suker wat trekmark tgn cam gitu tau...

cekcinyer anak ibu corang ni...

dah pandai nk main benda alahhh ni...

2 tahun sudah....

gedebak gedebuk...da 2 tahun ker aku n en hubby bergabung menjadi somi n isteri...??
alhamdulillah n syukur sgt2 kepada Mu Ya Allah kerana memberi kebahagiaan kepada kami hingga ke hari ini... dua tahun 2 nampak cam baru kan...panjang lagi liku2 kehidupan ku bersama En hubby...apa yg terdaya aku lakukan hanyalah mengekalkan lagi keharmonian dan keindahan di alam perkahwinan ini... dan x lupa juga en hubby yg telah banyak bersabar dgn kerenah aku,perangai ngengada aku,baran aku,emosi aku...dan juga membimbing aku ke jalan yg diredhai... thanks syg lapppp u ari2 en faizul...muaxxxxxxx
harap2 ramai lagi yg mendoakan kebahagiaan kami di dunia dan akhirat amin.....


me L.o.V.e En Hubby

time ni amanda baik jer x kaco ibu nk romantik2 ngan baba(coz baru bgn tido..mood time ni xder lagi)

we celebrate at chiken rice chop ajer

mak pun join jugak..

huhuhuhu..boleh tahan la family set(amanda dah mula ngan pangai dia)hehehhe

wehuuuuuu...akhirnya mood dia dah sampai...mari memanjat....