Wednesday, August 25, 2010

teringat n rinduuu....

ari ni dah masuk 4 hari aku keje pas abis coti pantang ari 2....
amanda tinggal kat kpg ngan mak aku n baba dia...teringat n rindu sgt2 kat dak kecik tuh....sedihnyerrr bila dia xder disisi time aku nk tido mlm...selalu dak ni la aku bobok2 kan dulu sebelom dia lena dibuai mimpi...time wekend jer ibu dapat jumper ank ibu yg tomey2 ni kan....x sabar rasernya nk jumpa amanda...dah pandai aper la ank ibu buck2 ibu ni kan.....
teringat gelagat dia time bersama dulu...dia suker mengeloh...biler denga keluhan nya nemng aku n abi akan tegelak besar...seolah2 mcm org tua perangai n tingkah laku dia 2....
Dulu time xder ank aku x kenal erti sebegini n aku selalu x percaya camner la kalo aku jadik ibu nanti....sekarang baru aku sedar betapa nikmatnya jd seorg ibu ni....aku selalu rindu n sayang kat amanda sorg ni....
ibu mintak maaf syg coz x dapat nk jaga amanda,ibu bekerja untk ank ibu ni jgak....amnda jgn nakal2 n jgn suker nyusahkan nekda k....
LOve u very2 much......x sabar nk jumpa kamu syg....amanda tunggu ibu k....

Saturday, August 21, 2010

camat hari jadik cayanggg....

sebenarnya dah lamer nak update entri ni...tp asyik x kesampaian jer coz aku bz melayan dak kecik ni...maklumlah lg 2 3 hari jer nk tingalkan dak kecik ni coz aku dah nk start kojer...
16/8/2010 isnin lalu adalah my hubby besday...xder beli adiah pon tuk baba n xder kek2 nyer seperti taun2 yg lalu coz bln posa xberapa nk rajin sgt la..hahahha...tp xper aku ader kezutan menyambutnya dgn belanja baba mkn steamboat AJER...hehehe...janji baba appciate aper yg ibu buat sudah kan...so kami anak beranok gi ler ke JJ bkt tinggi klang...
layankan ajer gambo kami anok beranak ni k....SLAMAT ARI JADIK SAYANG YG KE dot dot dot haks...

::time nk bertolak gi saner...sempat lagi kami berposing::

sampai kat saner aku la mem yg pilihkan hidangan...haks...blh lak luper nk bawak stroler dak kecik ni..terpaksa la berpangku jer si amanda ni...

kenyang n berbaloi baloi mkn menda alah ni...

taraaa nk berstim2 sgt kan...haks

sian aku nk mkn pon xsonang tp x pa ibu syg amanda...(time ni dak kecik nin x ngamuk lagi tungguuuu)

baba mkn ngan seleranyer...dia nk jga badan pasal 2 la ajak aku mkn steamboat ni...elehhh x heran...buekkkk!!!

time ni amanda da start ngamuk....abisss aku...bg shushu pom dia x nk....sian...

turn baba lak pegang amanda aku plak melantak...hehehhe

waktu balik....taraaaaa...happy besday for baby boy 2..hehhehe

Wednesday, August 11, 2010

Macam x percaya...

Ramadhan datang lagik...macam x cayer jer...cepat btol maser berlalu...taun lepas sambut posa wit abi...now diserikan lg bersama anak tercinta...amanda...sgt2 happy n bahagia, td time berbuka pun dak kecik ni berjaga...nk negok ibu n baba dia berbuka...dia pon sebokk nak join sekali...nk x nak aku pangku jer la...hehehe bijak sungguh ank dara ibu ni...
x saba nk negok amanda membesar....
biler da bertiga ni...letih berposa tu dua kali ganda la....tp x per aku happy sgt2...
dibulan yg mulia ni aku berdoa pada tuhan yg esa...semoga aper yg aku lakukan diberkati..n aku berdoa semoga murah rezeki kami anak beranak....
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN!!!dan perbanyakkan amalan.......
shau shin chinnn.....LAYANNNZZZ.....


::aPPy FAmiLY::