Monday, October 18, 2010

balik kelantan bawak mak n ayah jln2....

berat mater memandang berat lagi tanggan aku ni nk taip story mory dlm blg lg....aper kessss???
malasnyer....tp ari ni aku gagahkan jugak jari jemari ku ini tuk menaip cerita yg dah basi ni...hahahahaha................
dlm raya ari 2, raya minggu ke 3 kot, ayah aku teringgin sgt nk gi kelantan bawak mak aku ni jalan2...pas 2 aku n abi pon ikut skali la coz nk tunjuk jalan,dlm pada 2 dorng leh la lepak umh mertua aku...jimat sikit kos x payah sewa2 hotel bebagai kan...gi nyer pon xder la lamer,jumaat malam 2 gerak sampai pg sabtu,ahad malam 2 dah balik banting lik...penatnyer tok sah cerita la....
amanda merengek2 gak la pas balik dari sana ari 2....
sampai jer pg sabtu 2 kami sumer cari tilam...yer la letih sgt2 perjalanan jauh sgt...grak kul 9mlm sampai nyer kul 5 pagi....kalo balik ngan abi xder la lamer mcm 2...sebabkn ikot org tua aku ni, bnyk sgt tempat dia nk benti....2 yg jd lamer 2...sib baik jln clear....
pas 2 bgn around 10 cam 2....siap2 kami pun berjalan ke kota baru,masuk semua kedai termasuklah melawat ke itana raja....yg x leh bla 2 gi saner naik bot...huhahhahahaha...
xper la jakun la sekejab....
pas 2 ari ahad plak gi rantau panjang...mak bapak aku nk shoping saner....
sian amanda xder 1 pon gambo dia...dia x ikut pon coz aku bg nenek blah saner jaga..lagipun panas la saner...susah nk bwk dak kecik ni....

k la layankan ajer aksi2 kami disaner k....
peace out...


fuiiihhh ayahda aku ni bukan main lagi teringgin nk bawak bot

aku nk tayang gak la naik mendatang ni hehehehe

mak aku muker releks jer...hahahahha


kat dalam balai istana 2....
sebenarnyer xleh take pic tp aku selamber jer la....

cantik sgt gambo ni....tangga dia pun cantik...hehehe


adoiii gambo kelabu asap


mak aku teringgin sgt nk gambo ngan almari ni..kami layan kan ajer....


sampai kat rantau panjang trun jer kete benda alah ni la aku terjah dolu...

dah bako2 macm ni pastu dia celup ngan cili...nyum nyum sedap sgt2...


x dan dan nk melantak kat situ gak....

gambo2 shoping moping nyer xsempat nk snap pon coz saner panas sgt
aku xder mood nk begambo...
"
"
"
berahhh

Wednesday, October 6, 2010

comeiii

amanda dah 3 bln...present dari aunty2 dia baru sampai....aper2 pun nk wish thanks 4 u all coz bg present yg tiut miut ni kat amanda.....sayang aunty2 sumer muaxxxxxxxxxxxxx!!!!

kasut yg tomei2 ni from aunty huda....
thanks dude!


car sit ni plak....from dak2 ofice aku,buat susah2 jer....thanks frend..


selesanye dak kecik ni tido dlm ni.....

Sunday, October 3, 2010

lepas rayer jadik tong.....???

adoiii mak...ari 2 aku belagak sgt...ha amik ko
baju sumer dah ketat....korng nk tau...alkesahhhhh.....ari 2 aku bajek sgt kater pas pantang nanti bln posa pas 2 raya...so ingat bdn ni leh la slim melim kan, skarng amikkk...pegi open house saner sini...melantak nasik, aym, daging, kobau x hengat2...ha amik! baju sumer ala2 dah ketat...nk2 tang perot 2...mcm dah lomak tepu den negok...camnoooo ni???????
abi lak ari2 membebel dok negok aku asyikk mkn jer....aperkahhh???
efect ubat bius time aku operate ari 2 ker...x penah2 aku mkn kuat smpai mcm ni sekali...
heran2...camno nk kurus balik ni....gua takutt la...takut laki carik yg lain....
nk minum jus mate5 beratus plak...x mampu la den....
nk joging takut kat perut ni coz x baik lagi ni...sengal2 dia masih terasa.......
PUasa 6 la gamaknyer....tp ok ker kalo kiter posa tp niat nk kurus???
adoiii poning2.....
lallalaalalallallaaaaaaa............