Wednesday, September 16, 2009

bukak posa at Sime Darby Convention Centre

Pada tahun 2009 ni...majlis berbuka posa for company kami buat kat Sime Darby Convention Centre tau...dimeriahkan lg ngan anak2 yatim dari limpahan kasih from puchong.Meriah gak la wat kat sini...Tp service tuk hidangan makanan x beraper best sgt la...wat buffet cam biasa...tp biler nak top up lik 2 berjanggut gak la kami ni menunggu....coz dak2 silver ridge ni sumer kuat makan...so biler dapat turn yg terahir time beratur 2 agak kecewa gak la seposen coz tinggal bekas jer.....hahaha..aku ni kerjanyer potong Q..naik bengang gak la depa ni ngan perangai aku .....buat gemble sudah...haks....
makanan dia sedap sumer sedap2 x rugi la...
check it' out ; )







cendrahati yg kami dapat


ni pun give gak


dak2 table aku


dorang kater kami ni kembar


pas tangkap gambo sebuk nak negok balik






jangan rebut2 ya


ngah nunggu azan nak bukak posa..hehhe


ermmm yummy





meja kami penuh ngan makanan


anak2 yatim wat persembahan
time ni la menitik gak la air mata aku coz sedih negok anak2 yatim ni...
cian..mcmner la keadaan mereka tanpa mak n ayah..
sedih tau.. : (

bergambar ngan anak2 yatim aku jer x der...


time ni aku ader haks...

dah nak balik da....

Tuesday, September 15, 2009

Dani Darwisy

mlm td aku gi umah hunnee bunnee,negok anak dia...dia selamat melahirkan baby ari khamis lepas 10/09/09...sedap gak namer anak dia Dani Darwisy...banyak maksud 2..hehehehe...sonok jer aku negok dia...nampak dia n hubby happy sgt2 bila dah ader dani ni...macam2 yg kami sembangkan pasal proses kelahiran ni...takut gak aku denga pasal nk beranak ni, bukan nyer senang nk beranak sakit la haper la kene jahit la...eee ngilu jer raser...mcm 2 la mak aku lahirakan aku kan....erm aku pun cam ecited jer nk beranak tp lum ader rezeki lagi...pengang anak org 2 kira dah bsyukur sgt2...Congratulations ....Hamnee !!Welcome....Dani Darwisy !!
check it' out ; )


time baru lahir...

ader bakat x aku...hehehe




time mater dia bukak, see


tido jer kejenyer....

Wednesday, September 9, 2009

Berbuka posa ngan dak2 ofice.....

dah lamer x reka citer kat blg ni.....bulan posa ni almaklum jer la banyak sgt beribadah....khamis lepas aku bebuka posa kat kelana jaya ngan dak2 ofis "kepala giler2 je" si mak buyung teringin nak makan steamboat so kami ni ikutkan ajer la....karang kempunan plak nk makan reramai kan coz dia menunggu ari nk bersalin jer 2.....kumpul nyer kumpul dak2, ramai lak nk join...so happening gak la ari 2...hehehhe..aku bawak hubby skali kebetulan dia ader sini...macam2 kami makan....tp menu utama is steamboat la...mcm main masak2 plak aku ari 2...tp best sgt2...makanan dia sedap2 gak...puas ati seposen gak la aku....so korang layanzzkan ajer la gambo yg aku upload kat bawah ni....