Tuesday, December 8, 2009

maner mau makan daaaa....

cerita masih di senawang umah along aku lg...kali terakhir aku berada di saner...x tau nak makan maner...so along aku ajak makan satey beso gedabak kat area umah dia..".terbaik punya" along aku la kater wife dia mengiyakan sajer....pas 2 mcm pelik gak la naper along oder 15 cocok jer...dalam ati aku kater(alah setakat makan celah gg jer baik x payah)...yer la cuber korang bayangkan 4 org makan,15 cucuk jer...maner cukup...pas 2 biler dah sampai depan mater mak aiii patot la along oder sikit...ghuper nyer satey 2 beso2...aku makan 2 cucuk pun da cukup....hehehehe....
l@yanzzz....
kalo korang terpegi senawang ni la tempat dia...


buat muker gedik sebelum makanan tiba..

ni la kakak ipar gue..

muat ker mulut kamu 2 nak masuk semua...

ni la dia satey yg gedabak 2...

negok along aku makan dengan lahapnyer

ni makan ker termenung

abi makan ker main2 2...??

hahahaha kat bawah ni ader la gambo gelagat abi aku minum tongkat ali....ni bukan tongkat ali sebarangan tau...ni yg pior nyer,,,tahap dewa nyer dia nyer akar kayu....b4 ni abi suker gak minum tongkat ali ni...tp yg bersusu la cam tongkat ali power root ker,kopi jantan ker x pon super power....oleh kerana dicabar oleh along aku untk meminumnya...so laki aku tunjuk kejantanan dia arr depan abg n kakak ipo dia 2....aku bantai gelak jer la negok dia tekerut2 minum air 2...eeeyakkksssss...aku cakap kat dia....x mooo kiss kamooo.......uwekkk.......malam 2 24 jam x tido dek penangan dari tongkat ali tuh...hambekkk....aku yg jadi mangsa....hahahhaaha


ha ambik dia nyer akar kayu....

yg pekat 2 tongkat ali yg cair 2 dia nyer madu nak ilangkan kelat n pait..



ha ambik ko x bernafasss sudeyy

terbaik katernyer.....

actually we happy 2 gether2...leh la gi lagi umah ko kan long...n belanjer la adik2 mu lagi murah rezeki 2...gi negok wayang n makan2 k...hureyyy beruntung ader abg yg baik macm ko long....thanks a lot bro...
tata titi tutu jumper lagi...

Sunday, December 6, 2009

:: picnic ::

wekend ari 2...aku ngan abi gi umah along aku kat senawang...sajer nak datang umah along coz dah lamer x jumper dia n wife dia yg dah sarat ngandung....dah sampai umah dia xder nak duduk sajer la coz kakak ipa aku 2 kaki jalan....sampai2 makan dulu then gi jj kat senawang...along nak negok movie yg citer 2012 2..tp tiket soldout la plak...last2 kami negok citer ninja assassin jer... xder gambo2 la time gi negok movie..2nd day 2 along ajak gi ulu bendul... gi mandi mander...biler denga dia ajak nak gi picnic 2 aku aper lagi ngan x mandi nyer trus siap2 kan bekal gi kesaner,yer la wakper nak mandi..dah kater nak mandi sungai kan...coz aku suker la berenang2 ni...pas 2 ader la gambo sikit2 yg nak dipertontonkan kat korang....
korang layanzz jer k..huhuhu


jagan terpedaya.. kami gi saner bukan naik moto ni...thah moto saper yg abi rembat naik thah...sajer pinjam nak gambo ngan moto org nih....

aku yg cover2 ayu...sebelum mandi...



air dia sejuk nak M@%0$..mak aiii menggigil....sekejab jer aku berendam....

abi makan sambil tunjuk perot....hehehehe

pasangan yg romantik makan pun nak kongsi...alahaiii....

walaupun ngan sejuk tp aku tetap maintain makan mamie..huhuhuhuhu

Friday, December 4, 2009

biler dak oLD SchooL BerTeMu Di OLD ToWn

lamer dah x jumper korang...so buat la reunion 4 org pah bedah ni..si hamnee,fiza n wanie termasuk aku.....benda x rancang ni bermula di dalam face book...dari tajuk member ni dok rindu kat laki dia(fiza) trus kuar tajuk nak jumper...wakakakakaka...aku pun set jer la....coz biler lagi nak jumper korang...nak2 si fiza ni nak pindah ke KK..jauh la bebeno...pas ni nak jumper biler pun x tau....xperla janji ko ingat kat aku sudeyyyy...... memasing bawak anak la...aku bawak perot je...mula 2 kami2 jer plan nak gi tetiber sesat la plak laki aku n laki hamnee...xperla bawak jer la cian plak nak ninggal kan depa ni.....

kat bawah ni gambo2 anak member aku dari beso hingga la yg paling kecik....
korang layanzzz erk....

auntie suh tunjuk piss la aqif, tp aqif dok tunjuk aper da.....

si balqis yg banyak mulutt....hehehehe

dani yg baik sgt...x wat hal pon...harap2 sampai ke beso yer dani....

bab2 pilih memilih makanan ni nemang paling penat nak menunggu...nak2 kalo jenis cerewet macam aku n dak bawah nih.....jenuh yg lain nak nunggu mesti korang bengang kan termasuk waiter restoran 2...tp xper...sabo jer lah..pilihan mesti tepat n sedap...kalo main terjah jer....x abis membazir la plak....amalan saper? amalan syaitan...hehehe berceramah lak tetiber..haks... layanzzzz.......
mereka berdua ni pun samer...fenin fenin fenin......

abi pun kebinggungan nak makan aper.....aper daaa

aku yg ngah pening x tau nak makan per turut diperhatikan oleh balqis....(dalam ati qis, jenuh nak nunggu auntie fida ni pilih makanan, qis dah lapo nih...copatttt laa...)haks...



dah dapat makanan masing2 aper lagi dok ngap la...layan gak makan kat sini......pas ni leh gi lagik kan geng......tp cepat sgt la kiter jumper semalam raser x puas pun ader...lain kali kiter jumpa la erk....jgn segan silu.... silalah...

masing2 dok layan anak....aku dok layan laki aku yg agak manje2 kucing ni...hehheehehe
ala ala ala tomey2 ibu.....

aku yg x minat mee kari biler negok laki aku makan raser kechur aik liuq....

negok.. dani yg dah pandai berdiri....cayokk la hamnee anak ko dah pandai...huhuhuhu

mama fiza plak duk melayan balqis...yang asyik2 mintak air...huhuhu

wani n aqif(suara aqif yg comel)

penat bercerita bergelak ketawa....x sedar maser mencemburui kiter sumer...tup2 dak2 old town dah bekemas2 sudah....

sempat berposing sebelum pulang

yg lain sumer dah balik menuju umah masing2 tinggal aku n dekza je menuju tempat yg sama...coz umah kami dekat sesanggat...

tatatititutu
jumpa lagi

Thursday, December 3, 2009

alahai somiku.......

bertuah sungguh aku dapat somi mcm ni......rajin dan penyayang.....sejak dua menjak ni aku sakit po'ot....tp x kritikal lagi la....pas 2 nak urut kat po'ot xleh coz dot dot dot....so bapak mentua aku ckp kalo mcm 2 gosok2 jer kat keting kaki 2...aku pun dok gosok2 la...pas 2 datang si abi bawak minyak ijau tanpa disuruh trus urut satu kaki aku ni ha....ermmmm sayang sgt kat kamu ba.....betapa rajin n sayang nyer dia kat aku sambil negok tv.....hehehehe
gambo ni pun aku curik2 tau...dia x tau pun kalo tau mati haku......hahahahha

layanzzzzzzzz...............

cewaHHHH.....

hamboiii urutan aper 2 ba??......

siap pusing2 kan laki kaki aku 90darjah.....adoiii sakitttttt!!!!!

Dinner Romantika la sgt.....

citer dah lamer baru sekarang nak update....malas sungguh aku......kemalasan aku nemang dah tahap gaban......ari ni aku nak rajinkan diri story mory....huhuhu
abi cuti lamer tau...so keje aku jalan2 cari makan la ngan dia...bagi bab2 kan diri aku ni lagi....ader la 1 malam 2 abi kater nak diner tp nak romantik nyer tempat...so aku pun bawak la dia tempat yg ader skali aku gi ngan member2 ku dulu......dekat area umah aku gak....makanan dia pun sodap.....time tunggu turn makanan sampai 2 sembang n kenyit2 mater dulu ngan abi...haks(acah mak enon)xderla kami beborak la paper yg patot...n abi kater xder la romantik pon tempat yang aku bawak ni ha....pas 2 biler da makanan sampai 2 kami pun bedal, n abi ckp xder la sodap nooo...huhuhu...tekak aku jer raser sedap....tp org lain aku x tau ler....mybe lada itam dia terlebih sudah...2 yg abi x baper suker 2.....

layan ajer la gambo2 aku kat bawah ni....


ni la kedai nyer....dalam dia cermin....oleh kerana abi aku ni smoker so duk luar jer....

nak jugak gambo dia diambik...huhuhu,sib baik awk pandai berposing kan ba.....

ni aku nyer chikenchop wit speggeti

abi nyer lampchop

aku ni x kuat minum air tp cawan yg paling bosa 2 la aku nyer...haks...

sempat lagik minah ni berpiss piss...

potong jgn x potong....potong potong potong......(stemix)





lincin aku tibai...wakakkakaka....