Monday, May 10, 2010

ngidam popiah nyer pasal...

citer nyer gini...wekend ari 2 Hunny bunnee ajak tido umah coz katernye hubby dia kene keje sabtu ahad...so aku pun teman la beliau 2 hari duk umh...so dalam kebinggungan n keresahan duk umah dia 2..aku pun tetiber dok ngidam nak makan popiah yg kami suker makan time zaman muda mudi dulu...pas 2 si member ni pun teliur la jugak nak makan benda alah ni...dah alang2 umah dekat ngan sunway piramid kami pun terjah je la kesana...kalo x silap popiah ni dah bnyak berpusat kat shopping komplek yg lain...korng mesti dah familiar ngan popiah ni kan....sedappp kan raser dia ragup2 gitu.... ngidam nyer pasal beli sampai 2 bungkus ko...melantok la kami berame rame....hahahahha layan kan jer....
zasssssssssss.........



::ni la ramuan2 nyer::

::haa popiah yg ranggup 2::

::nak makan ni kene nganga beso2 yer::

::negok aku nganga..sampai kembang2 idung wakakaka::

::dani wish2 pon nak mam jugak::

::ni anak member yg turut serta..hhehehe::