Saturday, January 29, 2011

budak nader-nader

bosan giler ari ni x tau nk wat aper....dah lamer x berbloger, princess amanda lak tido, En Baba gi wat part time dia (DJ).so aku yg x tau wat pebender ni laju mencapai computer...hahahah eja pon salah...hantam sajer la labu....
rabu ri 2 teman cik minah ni (adik aku second last) gi wat EPF dia...adik aku ni baru berjinak2 dalam alam pekerjaan sementara nk tunggu result STPM nyer, company dia yg pemalas bagai ni suh dia wat sendiri EPF nyer...ada ka patot...erm nak x nk aku teman kan jer la minah ni gi klang wat mende alah 2.....
dalam perjalanan nk gi saner...aku n princess aku gedik2 santai la di belakang...coz aku suh adik aku yg drive...so si princess amanda ni da x mo dah duk dlm carsit dia 2...eee geram pon ader...raser cam nk babab.....tp memikirkan kasihan princess ku ini...aku layankan ajer karenah dia...uuuiihhh sonokkk la si kecik ni biler dilepaskan kesaner n kemari dlm keta....kiter bukan aper...takut2 tergolek dok nanti saper yg susah...nanti dapat lebam sebijik...2 sebab la suh dia duk dlm carsit dia 2....ermmm dak bertuah...peh 2 sajer la snap gambo dia yg gedik2 n nader2 2...ewahhh pandai lak dia berposing nader2 dia 2....heheh lucu pon ader biler negok gelagat si princess ni...
x per sabaww jer aku melayan nyer yer....
LaYANNNN kan gambo2 yg ader yer....

ecehhhh da posing x mo pandang camera konon....

merah kat dahi 2 kesan gigit nyamok mlm td...
amanda x mo dokkk kat carsit lagi yer ibu...pls la tlg la help la...sabooo jer la....

ni time dia eee dasyattt sgtt bermain...nenek nyer geram kasikkk pegang ini budakkk

ibu yg nader2 ni pon nk posing ngan amanda yer....manda cenyummm yer...
negokkk tngn dia merah2 kesan gigt nyamuk..jahat tolll nyamuk2 yg gigit amanda ni kan x puas dia gigit kat dahi kat tgn lak digigitnyer....


ibu soh cenyummm amanda wat muker gini yer...ibu gegetttt kang baru tau...


gini jer la aksi2 kami yg nader2 x der kojer....hehehe
see ya....
chow chin sin...



No comments:

Post a Comment