Wednesday, January 5, 2011

holiday di penghujung 2010

dah lamer sepi...tetiber datang cerita baru yg xbraper nk baru...
last year ri 2 gi holiday ngan family aku n family member adik aku kat 'PD' jer...
2 hari 1 mlm check in saner....bnyak gambo nk upload tp dapat upload yg ni jer la...sat gi pening nk negok...hehehehe
aktiviti kat saner,mlm bebey Q, karoke x ok, n mandi manda.....
samer2 la kiter layankan ajer gambo gi saner eh,,....

baru sampai ni trus karokk....negok ank sekali nk berkarok.....sempoi la amanda...

hubby ditugaskan jd djay pd mlm berbiQ 2....aku lak sajer nyebok kat sebelah dia...tlg pilih2kan lagu tok dak2 yg nk berkarok...


ke esokan harinya...kiterorg try naik banana ni....memng haram jadah time dia jatuhkan kami dalam laut ri 2...eeee geram aku abis tetelan air laut,,,,


tetiber aku pun jadik weng sekali biler layankan dak2 ni...hahahaha lawak jer....


hahahaha aku bajek ank dara lagi la 2....(syok sendiri)


jadik sawan kalo masuk laut....(sawan laut)


time ni da siap2 nk balik....nemng penat tp besttt....(ank dara + mak dara...)

papai jumpa lagi dia taun 2011
peace out bebeh,,,,

No comments:

Post a Comment