Thursday, August 13, 2009

HapPY tOgether..

WEkend Ri tuh Hubby balik....sO x tau nk merayap maner...nk masak mcm letih jer so ajak hubby makan lunch kat pantai....hehehe huBBy x pnah gi saner,aku pon x penah gak tp member2 ofice kater kalo nk makan budu gi situ jer la....lg pun saner suasananyer cam kat kelantan mesti hubby terharu nyer kalo aku bawak ctu(yerlah dia kan org saner)mesti rinduu nk makan masakan saner...so aku pun plan la nk bawak hubby makan kat situ...hubby x tau aku dok roger member tnyer map nk gi saner mcm ner...sampai2 jer saner...lauk manyakkk sgt....x tau nk pilih yg maner..ramai sgt org...sampai2 xder tempat nk duk...hubby suh aku cop tempat then dia gi amik lauk...dia tinggal kan aku cam tuh jer cos teruja ngan makanan2 yg ader kat situ...dah sampai kat meja hubby cakap "sy amik bdu ni"...hehehe sengal tolll.....x eran pon janji sambal belacan aku ader....kami amik lauk berpatutan jer...janji x membazir....makan sampai sengkak2 gak la perut ni...tErbaikkk...ok la puas ati sgt2.....
lastly habby cam happy jer...sukernyer aku negokk...kalo dia happy aku pun happy...erm,dia ucap thanks kat aku coz memahami dia...aku pun terharu...LOve U so MUCHHH huBBY....
:: HuBBy Drive Jer AKu YG tUnJUk Jln ::

:: seMpat Lg NK BerPosing KAnnn ::

:: SedaPP Toll XtiPUU ::



:: BUduu MEsTi Wajib! ::


::DAh X toleh KIri KAnAn Dah ::


time hubby balik ni la dapat colek alia gi jalan2....kami bawak alia gi midvelly cz mama dia nk cari basikal tuk alia semperna besday alia ari 2...last2 sampai kat toY citty,alia meragam nk timah(namer panggilan tuk babydol dia)hubby dok pujuk2 alia kater nk basikal ker nk timah??alalala sweettt sgt2 negok hubby time 2...pandai layan budak...ermmmm bila plak turn aku nk ader anak sendiri ni...aduiiyaiii x sabo la plulak...hubby pujuk2 alia bawak naik kete yg kene buh syiling RM2 2...ermm..aku pun cam terigin gak nak naik..hehehhe...ingatkan alia luper pasal cik timah dia 2...ingat gak...sumer kedai mainan kat midvelly 2 kami masuk...last2 papa dia cam kesian gak....beli jugak la....aku xder beli aper pun coz nk cepat kejar masa...habby da nak balik ganu dah mlm 2....aper pun kami hapy together2...

:: HAppy ToGetherr2 ::


:: TunJUk PEaCe Ayahhh JOe ::
:: DAkk NAkal Ni nGAh Wat PiliHAn ::

:: alia nk Yg ni AYah JOe ::




:: MAk UDa NAk NAik GAkkkkkk ::

1 comment:

  1. fuiyoo!at last!!ko b'jaye gak memblog kan diri ko!!ekekeke...
    so,pasnie rajin2 la hapdet tuh w'pun hbby xblk kl..ekekeke!!

    ReplyDelete