Tuesday, August 11, 2009

Pagi yang menyakitkan ati.....

menyirapppp nyer aku!!!!masuk2 ofice jer bos da tecegat kat depan pintu macam pengawas dok pegang logbook n pen catat nama aku tuk point nk bg showcauselatter kat aku lah tu..kesahhhh ker????(macam s!#%)....eee bosannnn lah aku...bukan lewat sgt pon...baru lambat 10minit dah nak kecohh!!!kalo dia lewat tuh x per plak...ari ni ujan sedap jer aku tido sampai x henggat...7.30 baru sedar...kalut mandi la aper lagi...ingatkan ikut DUKE leh la sampai awal..upernyer nk masuk ke simpang hartamas tuh jem giler kebabing... nk wat caner...agaknyer yg buat jem ni coz sumer bangun lambat cam aku kot...yer la ujan sedap la tido...huhhuhu....erm...walaupun kene marah aku tetap tersenyum......chow sin chin


Hadapi Dengan Senyum
by Dewa 19

Hadapi dengan senyuman
Semua yang terjadi biar terjadi
Hadapi dengan tenang jiwa
Semua kan baik-baik saja

Bila ketetapan Tuhan
Sudah ditetapkan, tetaplah sudah
Tak ada yang bisa merubah
Dan takkan bisa berubah

Relakanlah saja ini
Bahwa semua yang terbaik
Terbaik untuk kita semua
Menyerahlah untuk menang

2 comments:

  1. sabo aje la,bukan di sengajekan..time2 ni la boss nk cari kesalahan,klau part dia org xbole nak kesah pun..tul x??

    ReplyDelete