Thursday, June 9, 2011

menciiii!! dan syg...huhuhuuhu

mencii hokehhh...dah lamer x update blog...bnyak sgt cerita nk di story morykan...tp disebabkan kecelakaan blog n FB x leh bukak...ceritera2 aku yg bnyak 2 dah basi...ermmmm x per yg penting happy...
sajer jer nk bagi tau ari ni amanda demam....baba lak da one week kat ganu ader induksi.. sian kat anak ibu sorng ni....xder saper nk jaga... sib baik ayah coti seminggu dia ngan mak tlg negokkan...ermmm aper nk buat..ibu work syg... nanti amanda dah sihat ibu bawak dia gi jenjalan k....
ari2 sayang kat dia... walaupun ibu garang mcm singa(garang mulut jer) ngan amanda tp ibu sayang amanda sgt2.... luv u lovely daughter.

my princess lagi baper2 hari jer nak setahun kot 2 yg domam 2...amanda cepat2 sembuh k....meh layan pic2 n teletah2 si kecik ni...haks...
n blog ko jgn nk buat hal lak pas ni, sekarangg aku ngah rajin yer.....hehehe



hehehe bila pulak ambutt saya dah panjang enteng2 plak 2...

i loiiiikeeeee oren...vitamin C hokehhh

saya suker buattt macam ni...hei aper daaaa.....

i'm rockkkk....hehehehe

No comments:

Post a Comment