Sunday, December 6, 2009

:: picnic ::

wekend ari 2...aku ngan abi gi umah along aku kat senawang...sajer nak datang umah along coz dah lamer x jumper dia n wife dia yg dah sarat ngandung....dah sampai umah dia xder nak duduk sajer la coz kakak ipa aku 2 kaki jalan....sampai2 makan dulu then gi jj kat senawang...along nak negok movie yg citer 2012 2..tp tiket soldout la plak...last2 kami negok citer ninja assassin jer... xder gambo2 la time gi negok movie..2nd day 2 along ajak gi ulu bendul... gi mandi mander...biler denga dia ajak nak gi picnic 2 aku aper lagi ngan x mandi nyer trus siap2 kan bekal gi kesaner,yer la wakper nak mandi..dah kater nak mandi sungai kan...coz aku suker la berenang2 ni...pas 2 ader la gambo sikit2 yg nak dipertontonkan kat korang....
korang layanzz jer k..huhuhu


jagan terpedaya.. kami gi saner bukan naik moto ni...thah moto saper yg abi rembat naik thah...sajer pinjam nak gambo ngan moto org nih....

aku yg cover2 ayu...sebelum mandi...



air dia sejuk nak M@%0$..mak aiii menggigil....sekejab jer aku berendam....

abi makan sambil tunjuk perot....hehehehe

pasangan yg romantik makan pun nak kongsi...alahaiii....

walaupun ngan sejuk tp aku tetap maintain makan mamie..huhuhuhuhu

No comments:

Post a Comment