Thursday, December 3, 2009

Dinner Romantika la sgt.....

citer dah lamer baru sekarang nak update....malas sungguh aku......kemalasan aku nemang dah tahap gaban......ari ni aku nak rajinkan diri story mory....huhuhu
abi cuti lamer tau...so keje aku jalan2 cari makan la ngan dia...bagi bab2 kan diri aku ni lagi....ader la 1 malam 2 abi kater nak diner tp nak romantik nyer tempat...so aku pun bawak la dia tempat yg ader skali aku gi ngan member2 ku dulu......dekat area umah aku gak....makanan dia pun sodap.....time tunggu turn makanan sampai 2 sembang n kenyit2 mater dulu ngan abi...haks(acah mak enon)xderla kami beborak la paper yg patot...n abi kater xder la romantik pon tempat yang aku bawak ni ha....pas 2 biler da makanan sampai 2 kami pun bedal, n abi ckp xder la sodap nooo...huhuhu...tekak aku jer raser sedap....tp org lain aku x tau ler....mybe lada itam dia terlebih sudah...2 yg abi x baper suker 2.....

layan ajer la gambo2 aku kat bawah ni....


ni la kedai nyer....dalam dia cermin....oleh kerana abi aku ni smoker so duk luar jer....

nak jugak gambo dia diambik...huhuhu,sib baik awk pandai berposing kan ba.....

ni aku nyer chikenchop wit speggeti

abi nyer lampchop

aku ni x kuat minum air tp cawan yg paling bosa 2 la aku nyer...haks...

sempat lagik minah ni berpiss piss...

potong jgn x potong....potong potong potong......(stemix)





lincin aku tibai...wakakkakaka....

1 comment:

  1. kechur air liuq kiter ni wak..tetibe nak makan sekarang jugak tp mana nak g cari kan,ngah koje..sllurrrppp!!

    ReplyDelete