Friday, December 4, 2009

biler dak oLD SchooL BerTeMu Di OLD ToWn

lamer dah x jumper korang...so buat la reunion 4 org pah bedah ni..si hamnee,fiza n wanie termasuk aku.....benda x rancang ni bermula di dalam face book...dari tajuk member ni dok rindu kat laki dia(fiza) trus kuar tajuk nak jumper...wakakakakaka...aku pun set jer la....coz biler lagi nak jumper korang...nak2 si fiza ni nak pindah ke KK..jauh la bebeno...pas ni nak jumper biler pun x tau....xperla janji ko ingat kat aku sudeyyyy...... memasing bawak anak la...aku bawak perot je...mula 2 kami2 jer plan nak gi tetiber sesat la plak laki aku n laki hamnee...xperla bawak jer la cian plak nak ninggal kan depa ni.....

kat bawah ni gambo2 anak member aku dari beso hingga la yg paling kecik....
korang layanzzz erk....

auntie suh tunjuk piss la aqif, tp aqif dok tunjuk aper da.....

si balqis yg banyak mulutt....hehehehe

dani yg baik sgt...x wat hal pon...harap2 sampai ke beso yer dani....

bab2 pilih memilih makanan ni nemang paling penat nak menunggu...nak2 kalo jenis cerewet macam aku n dak bawah nih.....jenuh yg lain nak nunggu mesti korang bengang kan termasuk waiter restoran 2...tp xper...sabo jer lah..pilihan mesti tepat n sedap...kalo main terjah jer....x abis membazir la plak....amalan saper? amalan syaitan...hehehe berceramah lak tetiber..haks... layanzzzz.......
mereka berdua ni pun samer...fenin fenin fenin......

abi pun kebinggungan nak makan aper.....aper daaa

aku yg ngah pening x tau nak makan per turut diperhatikan oleh balqis....(dalam ati qis, jenuh nak nunggu auntie fida ni pilih makanan, qis dah lapo nih...copatttt laa...)haks...



dah dapat makanan masing2 aper lagi dok ngap la...layan gak makan kat sini......pas ni leh gi lagik kan geng......tp cepat sgt la kiter jumper semalam raser x puas pun ader...lain kali kiter jumpa la erk....jgn segan silu.... silalah...

masing2 dok layan anak....aku dok layan laki aku yg agak manje2 kucing ni...hehheehehe
ala ala ala tomey2 ibu.....

aku yg x minat mee kari biler negok laki aku makan raser kechur aik liuq....

negok.. dani yg dah pandai berdiri....cayokk la hamnee anak ko dah pandai...huhuhuhu

mama fiza plak duk melayan balqis...yang asyik2 mintak air...huhuhu

wani n aqif(suara aqif yg comel)

penat bercerita bergelak ketawa....x sedar maser mencemburui kiter sumer...tup2 dak2 old town dah bekemas2 sudah....

sempat berposing sebelum pulang

yg lain sumer dah balik menuju umah masing2 tinggal aku n dekza je menuju tempat yg sama...coz umah kami dekat sesanggat...

tatatititutu
jumpa lagi

2 comments:

  1. alaa..cedihnye kan..
    xpela,yg pnting jauh dimata tp ttp dekat dihati kan...
    uhuhuu
    ade rezeki kte jmpe lg..n ofcoz ngan bb ko!ehehehe

    ReplyDelete
  2. a'ah, pas awak besalin kita jumpa lagi la eh..;p

    ReplyDelete