Tuesday, September 21, 2010

bila amanda tinggal dngan aunty2nya...

nak marah pon ader nk gelak pon ader biler 2 orng adik pompuan aku ni jadik baby siter....baru la aku tau korang buli anak aku yer time aku gi keje.....gambo ni pun dorng yg snap pas 2 leh x delete balik...snap lak dlm camera aku lak 2...pas 2 biler aku godek2 camera ni kantoi la mereka2 ni ngan aku...ghupernyer gini yer kamo2 jaga ank aku...nanti la korang,aku balik banting nanti siap la ko acu n andak...
layannnn......

ni si acu punyer kojer...dok ngaja ank aku menggedik kat handphone....sampai muncung2 mulut si amanda 2 ha.....

korang negok korang negok....siap tangan 2 masuk kemulut lg kusyuk dok negok muker dia kat phone 2..mcm la paham noo nk pakai handphone 2...eeee geram jer aku negok si kecik ni.....

hamboiii hamboiii siap kerut2 lagi dahi dia biler pandang gambo dia dlm handphone 2 ha.....


yg ni lak si mak andak amanda...paling cukup suker mengusik si amanda....sampai dak 2 nages2 dia buatnyer...siap la ko andak ko buli anak aku yer.....

cian la ank ibu dipaksa2 bergambow

ni plak acu amanda...amik ko kes naya anak aku la ni....dok paksa2 anak aku senyum...
jahat ko kan acu...siap la ko nanti...hahahha

cian la dak kecik ni kene buli....

2 comments:

  1. hahahahhaha...tergolek-golek aku gelak ni...sian anak dara aku tu..kena buli..tp comel..hehehehehe

    ReplyDelete
  2. 2 la pasal aku nk marah tp kelako pun ader....dowang wat ank aku mcm ni...haks....

    ReplyDelete