Sunday, September 19, 2010

dah lamer x update hahaha....

nk citer pasal bulan posa ari 2 k....citer bulan posa ari 2 melambak2 tp malas nk update coz kemasalasan melanda jiwa...wahhh gitu...sekarang baru hegeh2 nk update...
x kira walaupun ari ni dah raya ke 11 tp aku semangat nk update bln posa ari 2 jugak...hehehe
kami shoping rayer...tp untuk dak kecik ni jer...sumernyer tuk amanda gurl2 sorng ni tau...sampai baba pun naik jeles...beberapa hari sblum rayer ari 2 company bg duit raya so dapat la shopping lebih sikit baju raya amanda....yer la anak dara sorng ni suker melawo...kalo pakai bj santek2 dia duk senyapp jer...kalo pakai bj hat lamo2 tu pandai dia merengek...
so layankan pic ibu n baba yg ecited shoping bj dak gurl2 ni....hehehe
zassss..............

:::dak kecik ni sonok sungguh la kalo kater nk shopping barang dia:::
kalau dia happy aku pun happy

::x tau nk pilih hat mano satu::

:::ewah2 mak org ni x abes2 nk pilih bj kaler pinky2:::


::baba plak nk carik kaler kuning::


:::dah penat shopping carik port bukak posa kat maner plak nanti:::

No comments:

Post a Comment