Sunday, October 11, 2009

kalo dah sembang x henggat dunia.......

ari ni tetiber lak aku nk brek awal coz nak join cek bedah cek tipah sumer(namer panggilan tuk sahabat2 ku)lunch kat kedai bihun sup saloma area hartamas...walaupun perut dah kenyang coz pagi td tapau nasik goreng(goreng sendiri).. tp nak lepak ngan dorang punyer pasal ku turutkan saja mereka2 tu...mereka2 ni sumer haru biru sket...syok sangat lepak2 ngan mereka2 ni....
seperti biasa..dalam around 1 lebey cam 2 hubby akan call aku tanyer aku brek maner?makan aper? ngan siapa n bla bla bla...aku pun akan tnyer soalan yg samer mcm hubby tnyer...pas 2 sebelum nak letak phone 2 hubby kater dia ngantok sgt2 n pesan suh kejut dia dalam kul 2 cam tu,pas sembang ngan hubby aku teruskan perbualan ngan member2 seangkatan ngan ku...sambil2 borak 2 negok jam gak takut2 terlepas nak kejutkan hubby kul 2 nanti....sedar x sedar tetiber dapat msj dari hubby...hubby cakap sampai ati x kejutkan dia..negok2 jam dah kul 2.05pm....adoiii matila haku..sory sgt2 terlepas gak aku nak kejut hubby....erm...hubby ngajuk abisla aku...aku trus cal n trus say sory 2 hubby...erm ngajuk sudah sang pangeran cinta ku itu......hubby cam marah la coz biler time aku ngan membe2 aku macam x endahkan dia...salah aku gak terlampau asyik bersembang....erm...sory sgt2 syggg...bukan sy x henggat tp sy terlajak negok jam tuk kejutkan awak...ermm...for give me.... : (
lelamer 2 hubby pun ok...n maafkan aku....alhamdullilah....lain kali sy x buat lagi erk....
rindu sgt2 kat kamu ba...dah lamer kiter x jumper kan...
harap2 kamu balik weekend ni....ermmmmmmmmmm......

rindu sangat2 kat hubby dah 3 minggu x jumpe dia(dah lari tajuk ni hehehhehe)

2 comments:

  1. hamboi,ayat yg last sekali tu tak hengat naa!!! kira last sekali jumpe hubby time raye ari tu eh?? ala sian btl kite ngan pasangan PJJ nih..sabo aje la!!

    ReplyDelete
  2. 2 la kene sabo jer la ni...kalo x, xtau la intan....erm...

    ReplyDelete