Thursday, October 1, 2009

episod baruku beraya di rumah mentua

malam rayer 2 hubby bawak aku gi jenjalan kat wakaf che yeh....last2 minute pun nak shopping agi ker...???cian kat hubby x der selipa rayer hehehehe...sampai saner bukan cari slipa pun....gi negok baju..hamprehh toll...tp x per janji aku puas berjalan2...sebelum kuar 2 sempat lagi kami berposing...layanz ajer ler...huhuhu




::curi2 bergambar ::


ini lah family belah hubby,2pun ader 2 org tercicir,abang ipar x dpt lik kpg coz baru posting kat jb...si adik paling bongsu dok snap gambo kami...ramai kan...hehehhe family ceria...pagi 2 pas salam raya kami pun berkunjung kerumah jiran tetangga....balik dari kunjung mengunjung 2 aku trus bersiap tuk membakar satey...taun ni umah blah hubby wat satey n ketupat segera jer....cian aku kempunan nak makan rendang mak....huwawawawawawa.....xper la satey pun satey la....kiter layanz....




... pandai la sanggatt membako 2...


raya pertama malam 2 beraya la kat umah member2 hubby...pas 2 x makan paper pon just makan kuih jer..so hubby janji nak bawak dinner kat KB..ikutkan anak tekak aku ni macam nak mkn benda ber sup2..cari kedai awe sumernyer tutup...yang ader fastfood la...perut da nyanyi2 ni....tension jer....ronda punya ronda jumper la kemaman kopitiam ni,....aper lagi redah jer la...nak tunggu cari kedai awe confrem sumer tutup....so kiter layan mee sup kemaman n hubby layan kehtiow tom yam yam yam.....ngehhhh ngehh ngehh.....pas mkn trus segar bugar...lik umah trus tdo....nak jumper 2nd rayer plak...






raya kedua siap sedia nak gi pasir putih umah jiran-jiran lama....
boleh plak kan...
huhuhuuu
::raya kedua::

2 comments:

  1. kira tiap2 hari ade je program memasak eh?? ermm,kite ni gi umah org asik dok mengisi jer,hehe!! badan pun cam belon dah..

    ReplyDelete
  2. wahhh..first time beraya umah mertua..mesti best kan..;)

    ReplyDelete