Tuesday, October 20, 2009

rindu ngan kawan2....

biler aku borink n xder keje mula la aku nak repeat igatan ku ke zaman dolu2.....teringat plak relationship antara aku n sahabat2 aku dolu....bnyak kenangan manis n pahit yg x mungkin aku lupakan ngan dorg...cepat sungguh maser berlalu...kalo korang nak tau ni la kawan school yg paling aku rapat.....sekarang sumernyer dah ader commitment masing2...ader yg dah berkeluarga n ader yg coming soon nak kawen......seronok sgt2 kawan ngan dorg..teringat gak saat gi centre market dulu gara2 nak buat esgment..haks lawak jer....macam hamprehh jer aku dulu...nak gi maner2 sumer aku x tau...time nak kenal KLCC dulu pun ngan dorang ni la....nak naik bus x reti nak naik LRT pun x reti jugak...ngan dorng ni la aku belaja naik sumer 2...erm thanks frenz atas segala2nya...kalo nak story mory pasal zaman dolu2 2 sampai lebam pon x abis....korang layanz sajer la pic2 aku n bestfrenz aku kat bawah ni....


1. ni hunny bunnee best frenz forever aku....sampai lani la aku ngan dia, 1 class n 1 opis...skang dia ngah menternity leave..jangan malas jaga anak tu....huhuhuhu...gurau jer...xleh gurau duk surau...

2. ni plak eny...ofice dia kat pj nun..keje astro katernyer....bakal menamatkan zaman bujang pada ujung taun ni...kiter org minat salman khan hak hak hak!!!lawak sgt asal masuk clas jer cerita pasal industan...merepek lah!!!sumpah! sekarang aku x minat langsung negok citer industan....


3. ni plak noor ernie..kami panggil no kecik..coz saiz badan dia kecik jer....best frenz gak ni...baru jer tunang ri 2...akan menamatkan zaman bujang trang tang tang nyer awal tahun depan insyaallah...


ni la penolong clas aku dolu wanie namernyer...org nyer mantain n cool jer..hahahah(bukan nak bodek wanie k...)dia ni kalo pakai simple camner pun tetap nampak menarik..i like it..
sudah berkeluarga n mempunyai seorg anak yg tomey tomey....
p/s: sowy la kalo ayat aku tonggang langgang...
layan saja lowhh....
show shin chin.......
peace out ;p

3 comments:

  1. haiyok..takdok gambor lain ko..dah bole goreng telur dah punye berminyaknyer muka..ahak~

    tu la rindu kan zaman dl..di mana2 ber-5 je..gelak guling2 tepi jalan la..tak kira orang kan..emmm ntah bila la bole camtu lagik..;(

    ReplyDelete
  2. ader tp nak kene scan la plak....gambo zaman dolu2 kiter 2...hehehhe ok aper santek lagi kan,...

    ReplyDelete